Hatting cykler

Om kampagnen HATTING CYKLER

4 virksomheder og institutioner i Hatting er udvalgt til at deltage i en kampagne der skal få flere til at cykle til/fra arbejde. Kampagnen lanceres af Horsens Kommune som en del af et større cykelfremmeprojekt.

Formålet

Er at få flere til at cykle i stedet for at tage bilen.Kampagnen giver virksomhedernes medarbejdere mulighed for gratis at låne en elcykel, f.eks til transport mellem bopæl og arbejde i en periode. Cyklerne må bruges frit i låneperioden.

Kampagne start

Kampagnen igangsættes onsdag d. 9. april 2014 ved et arrangement på Lantmännen Unibake i Hatting kl. 15.15. Her vil der blive mulighed for deltagerne at afprøve elcyklerne, tale med cykelforhandleren og få information omkring lån af cyklerne

De deltagende virksomheder/ institutioner

Lantmännen Unibake, Hatting Skole, Hatting Centret og VP Maskinfabrik.

Detlagerne

Det er gratis for deltagerne at være med i kampagnen og dermed låne en elcykel.

Til gengæld vil Horsens Cykelby dog gerne have at de udfylder et spørgeskema omkring brugen af elcyklen, samt at de ture som cykles registreres. Registrering kan enten foregå ved brug af applikationen Endomondo som gratis kan installeres på mobilen, eller ved manuel registrering i et skema.

Endvidere skal deltagerne være villig til at dele sine oplevelser med elcyklen f.eks ved brug af Facebook. Til dette formål er der oprettet Facebook siden "Hatting Cykler"

En af deltagerne vinder en elcykel

I forbindelse med kampagnens afslutning med udgangen af september, udloddes en af de indkøbte elcykler blandt deltagerne. Der trækkes lod mellem den medarbejder der enten :

  • har cyklet flest kilometer i låneperioden eller
  • har været mest flittig til at dele sine oplevelser/erfaringer med elcyklen, f.eks på Facebook siden: "Hatting Cykler"